Kinderhorloge kopen?
Complete aankoopgids (2020)

Kinderhorloge kopen

Op zoek naar een leuk kinderhorloge? Dan zit je hier op de goede plek! We van Fabulous Fair Fashion hebben een onderzoek gedaan naar alle verschillende soorten, formaten en kleuren. Je vind de leukste kinderhorloges voor zowel jongens als meisjes op deze pagina. Zo weet je na het bekijken van dit artikel precies waar je jouw horloge wilt gaan bestellen!

Zo lopen we langs de verschillende kinderhorloges digitaal, met alarm of waterdicht. Daarnaast kijken we naar de verschillende opties om ze te kopen. Koop je ‘m bijvoorbeeld liever bij de Action, of ga je toch voor het gemak van online bestellen bij Bol.com? Ben je toe aan wat meer luxe, zoals bij Lucardi of toch liever de Hema? We kijken naar de verschillende winkels, om zo te vergelijken waar je het beste jouw kinderhorloge kunt kopen. Alvast veel plezier met geven!

Verschillende soorten kinderhorloges

Er zijn veel verschillende soorten kinderhorloges. Zo zijn er digitale kinderhorloges, voor meisjes, voor jongens, en dan zijn er natuurlijk nog de verschillende merken. Ben je op zoek naar een Ice-Watch horloge of zoek je een LEGO horloge?

Digitaal

digitaal kinderhorloge

Een digitaal kinderhorloge is een leuke manier om jouw kind te leren een digitale klok te lezen. Dit soort horloges hoeven niet duur te zijn. Bij Bol.com kun je deze al bestellen vanaf ongeveer 15 euro. Zo heb je een leuk speel- en leermateriaal voor jouw kleine!

De digitale horloges zijn met een klok net zoals dat jouw wekker is. Vaak zit er dan een siliconen bandje om, vooral bij de goedkopere modellen. Deze zijn dan wel weer vaak waterdicht, waardoor je ‘m altijd aan kunt houden. Een ander leuk voordeel aan deze bandjes: ze breken niet snel én zijn in alle mogelijke kleuren te bestellen. Een digitaal kinderhorloge voor iedereen dus!

Ice Watch

Ice Watch kind

Een Ice Watch kind horloge is een leuk en bekend merk, maar vaak wel wat duurder. Hiermee geef je jouw kleinste een leuk en mooi cadeau. Vaak rond de 60 euro en wel te bestellen in veel verschillende soorten en formaten. Zo koop je een standaard Ice Watch kinderhorloge of een siliconen, zoals we net hierboven al besproken.

De kleuren zijn haast ontelbaar. Je hebt al een Ice Watch Blauw, roze, wit en rood. Maar dan nog 19 andere soorten, alleen al op Bol.com. Keuze genoeg dus en altijd een Ice Watch horloge voor kind te vinden.

Jongens

Kinderhorloge jongens

Een jongens kinderhorloge is vaak stoer en heeft vaak opvallende kleuren. Denk aan blauw of groen. Een jongens horloge heeft ook vaak een robuustere uitstraling. Hierdoor ziet het er al snel stoer uit. Voor de allerkleinste zijn er dan bijvoorbeeld LEGO horloges. Ook deze kinderhorloges zijn niet al te duur. Voor een budget van 30 euro heb je een ruime keuze en kun je al een leuk kinderhorloge voor jongen kopen!

Door de robuuste uitstraling van het horloge zitten er vaak ook meer opties op. Zo kun je er vaak mee onderwater, is hij shockproof, heeft hij een digitale én analoge klok… En om het af te sluiten zit er dan ook nog een stopwatch op.

Meisjes

kinderhorloge meisjes

Voor meisjes zijn er wat minder robuuste horloges in het aanbod. Zo koop je een klassieke roze kinderhorloge, of toch een digitaal frozen horloge? Je hebt ook hier een legio aan keuzemogelijkheden. Daarnaast is een meisjes kinderhorloge niet duur. Ze zijn vergelijkbaar in prijs met een voor een jongen. Zo koop je gemakkelijk voor een jongen en een meisje hetzelfde!

Een meisjes horloge, daar zit veel keuze in. Voor jong tot oud. Er zijn veel verschillende modellen, veel ook voor écht kleine meisjes van 3 of 4 jaar. Deze zijn dan logischerwijs ook wat goedkoper. Hierdoor koop je er misschien zelfs twee!

Waar het beste kinderhorloge kopen?

lucardi vs bol.com

Een kinderhorloge koop je niet zomaar bij iedere winkel. Je moet goed op zoek gaan, of gewoon simpel online bestellen. In ieder geval na het lezen van dit stuk over waar je het beste een kinderhorloge kunt kopen, weet je waar je dit moet gaan doen!

De aanbieders: het zijn er een hoop – waar let je op?

Bij het kiezen tussen alle verschillende aanbieders moet je goed kijken naar wat de voorwaarden voor garantie zijn én wie de aanbieder is.

Bij Lucardi kun je er zeker van zijn dat je een goede kwaliteit kinderhorloge koopt. Hetzelfde geldt voor de HEMA (hier hebben ze tegenwoordig alleen horlogebanden). Toch moet je bij het verkoopplatform Bol.com een beetje uitkijken. Natuurlijk kun je gewoon de eerste de beste kopen, maar misschien is deze bij nader inzien helemaal niet zo goed.

Bol.com – groot assortiment, lage prijzen

Bol.com staat bekend om het grote assortiment. Je kunt er écht van alles kopen. Hierdoor heb je een ruime keuze aan verschillende kinderhorloges. Toch moet je even opletten, want een kinderhorloge bij Bol.com is niet altijd van de webwinkel zelf. Doordat iedereen op het platform mag verkopen, natuurlijk onder richtlijnen en voorwaarden, koop je niet altijd bij Bol.com. In principe koop je dan uit de winkel om de hoek, maar dan online.

Tip! Let er op dat er een aantal reviews bij het product staan wat je koopt. Zo kom je nooit voor een verassing te staan en weet je altijd dat je van goede kwaliteit koopt.

Lucardi – groot assortiment, gemiddelde prijzen

Bij Lucardi weet je gewoon dat je een kinderhorloge van hoge kwaliteit in huis haalt. Vaak zijn het enkel bekende merken die de Lucardi winkels verkopen. Hierdoor weet je zeker dat de kwaliteit dus erg goed is. De prijs valt reuze mee. Je kunt namelijk bij Lucardi al een meisjes kinderhorloge voor zo’n 20 euro kopen. Bij Bol.com kun je al vanaf 8 euro een leuk meisjeshorloge kopen, maar Lucardi staat dan weer bekend om de kwaliteit. De duurste van Lucardi zijn rond de 40 euro.